nuff add

Follow My Blog

Like This Blog

ANTI M.L.M

klik utk besar kan

ni la hakikat nya....
cbe kite bace sama2

6 comments:

  1. waa...cool3..
    sape punyer
    artikel ni..
    pikir sendri ek..

    ReplyDelete
  2. Yeah..... dah banyak sangat bisnes konsep MLM kat malaysia nie.... banyak yang mengarut je lebih....

    ReplyDelete
  3. Salam tuan rumah~
    Setahu saya MLM ni ada 2 jenis
    satu MLM yang berdaftar, dan satu lagi yang tak berdaftar
    Kire illegal lah
    Kebanyakan MLM kat malaysia ni
    Dan of course yang berlambak2 kat facebook tu
    Mostly yang illegal

    Duit takkan datang dengan hanya mencari orang semata - mata
    MLM yang sebenar bukan sekadar mencari orang
    tapi mestilah ada product untuk dijual
    contohnya, ada satu syarikat macam USANA (boleh try google), menjual supplement dengan menjadi agent
    tapi pada masa yang sama, kalau dapat carik orang, akan bertambah ganjaran walaupun tak seberapa

    owh, saya hanya memberi pendapat
    Kerana ramai orang yang tak pasti yang mana satu MLM dan yang mana satu skim
    yang USANA tu, bukan saya yang join, tapi member saya, jadi selalalu tengok life dia camner
    tapi saya tak nak join, malas. Hahaha

    ReplyDelete
  4. yg penting MLM terukk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...