nuff add

Follow My Blog

Like This Blog

Blogging Tips | Tips untuk Mendapatkan Buffered Earning dari Nuffnang

1) Update Survey Nuffnang
Inilah perkara yang paling utama yang dititikberatkan untuk mendapatkan Buffered Earning. BE inidiassignkan secara manual menggunakan sistem yang dijaga oleh Sara dan beberapa Nuffies yang lain , jadi kategori blog yang korang pilih akan menentukan BE yang akan diassignkan

2) Placement Of Ads
Maksud saya, lokasi Ads tu ditampal. Jangan pula letak di Sidebar, tapi letak Ads Nuffnang bawah sekali Sidebar anda . Susah nak nampak, kalau kita sendiri pun mahu ke iklankan ke sana? Jadi, pastikan Placement of Ads anda, senang di lihat dan mata terasa teruja untuk mengklikkannya.

3) Trafik-trafik
Sebenarnya tiada minimum requirement berapa unique visitors untuk mendapatkan buffered earning

4) CTR Ratio for Previous Buffered/Metered Earning
The higher the ratio, the higher the chances for you to get buffered earning in the future. Ini kerana buffered anda itu di klik oleh ramai orang (genuine klik) dan sudah pasti menggembirakan Advertiser

ini jer yg bole saya bantu....harap-harap menjadi la yer....sama2lah kita berusaha

3 comments:

  1. mekasih bagi info..moga kita sama2 dapat BE!
    http://nizamullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. u are most welcome..hehehe...kite kongsi2 ape yg patut...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...